Tarragona renova la il·luminació nadalenca de la Plaça de la Font i la Imperial Tàrraco

Gairebé un milió de llums LED per guarnir la campanya de Nadal

Per . Actualitzat el

Cinc arbres de Nadal cònics, dos a les escales d’accés a de l’Ajuntament i tres al perímetre de la Plaça Imperial Tàrraco, seran les grans novetats de la il·luminació nadalenca d’enguany. Després de la renovació dels motius nadalencs de la Rambla Nova l’any passat, aquest 2018 és el torn d’aquestes  dues emblemàtiques places. En total, seran gairebé 800 motius de diferent tipus els que guarniran la ciutat, en els que es faran servir prop d’un milió de llums LED.

La Rambla Nova, que l’any passat va estrenar decoració nadalenca, serà la zona de la ciutat amb més enllumenat ornamental, amb 220, als que cal sumar l’arbre de Nadal de la Font del Centenari, guarnit amb més de 20.000 llums LED. A la resta de la ciutat es mantenen els elements decoratius, que un any més també arriben als barris de Ponent, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i Llevant.

El conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “cada campanya de Nadal renovem una part de l’enllumenat i enguany aquesta renovació arriba a la Plaça de la Font i la Imperial Tàrraco, que lluiran molt bé amb els nous elements”. Així mateix, Martín ha destacat que “mantenim l’aposta per les zones de vianants i comercials, alhora que fem un pas més als barris, amb il·luminació nadalenca de Ponent a Llevant, passant per Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador”.

L’empresa encarregada de la instal·lació de l’enllumenat ornamental iniciarà els treballs a principis del mes d’octubre. L’encesa de llums està prevista que sigui a el 30 de novembre.