L’Obra Social “la Caixa” dona suport a la Xarxa de Santa Tecla

La Caixa aporta 25.000€ per afavorir la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual a les comarques de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’Obra Social “la Caixa” i la Fundació Sanitària i Social Santa Tecla han signat un conveni de col·laboració per tal de fomentar l’accés de persones amb discapacitat al mercat laboral a les comarques de Tarragona. CaixaBank té un fort compromís social i és sensible a la integració laboral de les persones amb discapacitat. Per aquest motiu, a través de la seva obra social,  treballa per desenvolupar alternatives que garanteixin els drets de les persones amb discapacitat i el seu accés al mercat laboral. Entre aquestes mesures alternatives figura la realització de donacions i accions de patrocini, de caràcter monetari, per al desenvolupament d’activitats d’inserció laboral i de creació de llocs de treball. Un camp que, des de la Xarxa Santa Tecla, es treballa àmpliament en el marc del Centre Especial de Treball (CET) Santa Tecla.

L’activitat de la Xarxa de Santa Tecla dins de l’àmbit de la discapacitat intel·lectual es va iniciar l’any 2004 amb la posada en marxa del Centre Especial de Treball Santa Tecla, el qual durant els darrers anys ha anat ampliant la seva activitat.

En l’actualitat el CET Santa Tecla dona ocupació a un total de 45 persones amb diversitat funcional. En el Centre Especial de Treball es desenvolupen tasques de bugaderia industrial i de serveis generals, amb el qual es cobreixen les necessitats dels centres de la Xarxa de Santa Tecla i de tercers. Entre els projectes desenvolupats al CET hi ha el de la inserció laboral dels seus usuaris dins de les plantilles de serveis generals de les residències de gent gran Santa Tecla Ponent i Santa Tecla Llevant. Gràcies al conveni signat entre L’Obra Social “la Caixa” i la Fundació Sanitària i Social Santa Tecla, l’entitat sociosanitària tarragonina rebrà aquest 2018 un total de 25.000 euros que destinarà íntegrament a la realització d’activitats que impliquin creació de llocs de treball per a persones amb discapacitat.