El remodelat Hotel Imperial Tarraco obrirà les portes el mes de juny de 2019

Per . Actualitzat el

L’Hotel Imperial Tarraco totalment remodelat obrirà les portes a final de la primavera de l’any vinent, segons ha avançat el director general d’H10 Hotels, Jordi Espelt, empresa que s’encarregarà de la gestió del renovat establiment. En un acte celebrat a la Cambra de Comerç de Tarragona la setmana passada, el portaveu de l’empresa hotelera va atrevir-se a posar data a l’obertura de l’emblemàtic edifici, tancat des de maig de 2017 després que el grup inversor Alta Diamond Projects adquirís l’emblemàtic establiment a la cadena Husa per un import aproximat de vuit milions d’euros.

Espelt assegura que «estem treballant perquè Tarragona torni a tenir el pes que mereix» i va fixar el mes de juny de 2019 com a data perquè l’hotel torni a obrir les portes als seus clients. De moment se sap que les obres realitzades provocaran canvis notables en l’estructura i l’organització de l’hotel. Des del consistori tarragoní, la consellera de Turisme, Immaculada Rodríguez, confirmava ara fa uns mesos que «el nou Imperial Tarraco tindrà 139 habitacions» amb vistes al mar. Aquesta serà una de les diferències més importants amb el vell edifici, que disposava de 170 habitacions.

Les obres de reforma de l’hotel van començar el passat mes de gener. El nou establiment tindrà la qualificació de quatre estrelles superior i oferirà grans espais per celebrar congressos i trobades a l’interior.

El nou Imperial Tarraco perdrà 40 habitacions, però aquestes estances guanyaran espai i tindran una ubicació envejable: totes estaran encarades al mar. D’altra banda, l’edifici disposarà d’una gran terrassa amb piscina a la part superior. «Guanyarem en qualitat», expressava Rodríguez. L’Imperial Tarraco serà l’únic amb la qualificació de quatre estrelles superior a la ciutat.
L’empresa que gestionarà el reformat hotel serà H10, una companyia que va ser fundada fa tres dècades i que, en l’actualitat, gestiona 55 hotels en 18 destinacions, la qual cosa constitueix un total de més de 15.000 habitacions, essent una de les 10 primeres companyies hoteleres d’Espanya.

La matriu del grup, Corporació H10 Hotels SL, va tancar 2015 amb un benefici net de 18,38 milions d’euros. Els orígens d’aquesta companyia els trobem a la demarcació de Tarragona, on ara fa tot just 50 anys van posar en marxa el seu primer hotel a la localitat de Salou.