Urbis, les millors vistes de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’empresari tarragoní Carlos Segarra ha donat aquest estiu un nou impuls a l’Hotel Urbis Centre, creant un nou espai per al descans dels seus clients a la setena planta de l’emblemàtic edifici que presideix la plaça Corsini de la capital tarragonina. Es tracta d’unes habitacions exclusives que destaquen, sobretot, per la seva comoditat i les seves espectaculars terrasses. Si ets amant dels hotels cèntrics i ben ubicats, sense cap mena de dubte Hotel Urbis Centre presenta un nou atractiu per descobrir «les millors vistes de Tarragona».

Veiem a través de les xarxes socials diverses fotografies de les noves habitacions de l’Hotel Urbis Centre i no dubtem a posar-nos en contacte amb el seu director i propietari, l’empresari tarragoní Carlos Segarra (vicepresident de l’AEHT, vocal de l’Associació d’Hostaleria de Tarragona i director de l’Hotel Urbis Centre i del Restaurant Cócvla). Quedem amb ell l’endemà. «Veniu cap al migdia que, així, segur que els clients de la nit hauran deixat l’habitació», ens indica. Un cop allà ens acompanya en ascensor a la setena planta, on abans hi havia uns magatzems. «Aquesta reforma la vam fer el passat mes de juliol. Tot és nou», comenta l’hoteler. Un generós passadís fa de distribuïdor cap a les noves habitacions de la part més alta de l’edifici. Accedim a diverses estances i, de bon principi, els ulls se’ns en van cap a les espectaculars vistes que hi ha de la ciutat. Les ubicades a l’extrem de l’edifici, a més a més, permeten veure la Mediterrània. Ens crida l’atenció una en concret, que disposa d’un altell de fusta amb una banyera doble envoltada d’un gran vitrall amb vistes panoràmiques. «Un dia deixaré els nens amb els avis i ens escaparem aquí la meva dona i jo», li dic sense embuts. Es tracta del lloc ideal per viure la nit tarragonina en intimitat i, a més a més, gaudir d’unes vistes només a l’abast de privilegiats que viuen en àtics al centre. A aquestes noves habitacions, l’Hotel Urbis Centre afegeix el prestigi del seu restaurant, Cócvla, que aquest estiu va adjudicar-se la Forquilla d’or en la novena edició del Tarragona dTapes amb la seva creació «Picardia de ravioli».

Desitjo molta sort a Carlos Segarra en aquesta aposta per millorar el seu negoci.