Leo Bassi oferirà un taller en el marc del TarragonaJove

Per . Actualitzat el

S’obren les inscripcions a les activitats de tardor que proposa el Servei Municipal de Joventut amb la col·laboració de col·lectius i entitats joves i que s’ofereixen durant el curs educatiu a les persones joves d’entre 12 i 35 anys.

A partir del mes d’octubre, tornaran a l’activitat les aules de dinamització extraescolars com són l’aula de coach, la de teatre, de cinema i fotografia, llengua japonesa, multiesport, cuina i l’aula de jocs i de lleure educatiu. Totes les activitats es realitzaran fins al mes de juny, majoritàriament en horari de 18.30 a 20 h, i són gratuïtes.

També s’ofereixen altres activitats en format taller i/o monogràfic que insten a participar d’espais de formació en l’àmbit cultural i artístic.

La programació Zona Cultura Kesse oferirà durant aquest trimestre 5 exposicions de diferents temàtiques i formats. També inclou 10 espectacles de diferents disciplines com música, teatre, dansa o màgia. Destaca el conegut artista i performer italoamericà Leo Bassi, que farà un taller i actuarà a la ciutat en el marc de la celebració de la 25a Mostra de Teatre Jove de Tarragona (14 de desembre).