Cambrils acull el Parc del Terror més gran d’Europa

Una experiència especialitzada per a majors de 15 anys, on els visitants podran escollir les zones en funció de la seva intensitat

Per . Actualitzat el

El Parc Samà de Cambrils ha presentat aquest dijous la seva proposta per a Halloween, el que serà el Parc del Terror més gran d’Europa. I és que els aficionats als passatges de terror tindran una cita especial aquesta tardor a la localitat tarragonina: les Halloween Scream Nights, del 12 d’octubre al 10 de novembre. En total, fins a dotze nits de por en les que cada divendres i dissabte (a més del dimecres 31 d’octubre i el dijous 1 de novembre) el renovat parc aprofitarà les seves 14 hectàrees per recrear escenaris d’autèntic malson, com els que s’acostumen a veure a les pel·lícules més esgarrifoses del cinema de terror.

Però, que ningú s’espanti més del compte, les Scream Nights combinen diverses emocions i també hi ha lloc per a l’humor, això sí, combinat amb el terror. “Els visitants podran viure una experiència a mida, el parc donarà cabuda a tots els públics”, comenten des de l’organització. I és que totes les zones estan catalogades en funció de la intensitat, de forma que cadascú podrà escollir fins on arriba la seva resistència a la por.

Des d’una taverna amb la millor beguda i la carn “més fresca”, d’intensitat mitjana-baixa, fins a l’espai “Claustrofòbia”, d’intensitat extrema. Aquest últim es coneix com una extreme house, una atracció amb contacte, zones de foscor absoluta, sons molt forts i impactes visuals, tan sols apta per als més valents.

Per oferir una experiència autèntica i única, els 7 passatges de terror compten amb 90 actors que destaquen per la seva professionalitat i experiència en el camp dels espectacles de terror, a més d’un maquillatge minuciosament preparat per a l’ocasió.

També hi haurà 2 experiències de supervivència de la reconeguda empresa World Real Games, on el visitant haurà d’utilitzar el seu enginy i valentia per superar els obstacles que estranys éssers els imposin en el seu camí.

“Hem optat per l’especialització i la qualitat, el parc és un escenari únic i estem treballant perquè el visitant pugui sentir diferents emocions vinculades amb la sorpresa i la por. Després de recórrer les 14 hectàrees, volem que el visitant se’n vagi amb la millor experiència de terror possible. Creiem que mai s’ha fet res igual”, destaquen des de l’organització. Sense anar més

lluny, el recentment inaugurat laberint de blat de moro, pel qual aquesta temporada ja han passat 50.000 persones, s’ha convertit en l’hàbitat d’uns éssers indesitjables que faran més difícil trobar la sortida.

Els visitants també podran gaudir de quatre espectacles d’horari fix per a tots els públics. Destaca “Maleficarum”, un show que combina màgia i por, conduït en exclusiva per a les Scream Nights pel finalista de Got Talent España i Got Talent Magic de Telecinco Acherón Delacroix.

Les Halloween Scream Nights estan organitzades per Expertus Turismo y Ocio, Europlayas, Funeral Cabaret i Imason Tarraco; i compten amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Cambrils.

Aquelles persones interessades en viure una autèntica experiència de por ja poden comprar la seva entrada al web de l’esdeveniment a un preu reduït de 30 euros, on també hi ha a la venda paquets que inclouen nit d’hotel: www.screamnightspark.com i www.parcsama.es.

Un Halloween pensat també per a les famílies

Ningú s’escaparà de la por. Els menors de 15 anys podran gaudir del Halloween del Parc Samà durant el dia i en el seu horari habitual. El parc oferirà una proposta familiar amb diversos tallers relacionats amb el món de la por, des de carbasses a disfresses, passant per un de maquillatge o contacontes i, fins i tot, un concurs de monstres que premiarà aquella família més ben caracteritzada amb un viatge a Sardenya.

També s’estan tematitzant dues zones de terror aptes per a tots els públics:

• El fantasma de la bodega: Un itinerari entre botes on un personatge esmunyedís es farà sentir i escoltar, però serà impossible de veure.

•    Els espantaocells del laberint: Les famílies hauran d’escollir bé el camí per trobar la sortida entre espantaocells que apareixen i desapareixen constantment.
7 passatges del terror

•    La taverna: Recorregut interior d’intensitat mitjana-baixa. Un lloc familiar, on
es serveix la millor beguda i sobretot la carn “més fresca”.

• Reclusió: Recorregut interior d’intensitat alta. Presos perillosos, científics dements… què pot sortir malament? La zona de Reclusió NOH266 té com a objectiu investigar en éssers humans, concretament amb els condemnats més perillosos de cada presó. De vegades, algun s’escapa.

•    El bosc: Recorregut exterior d’intensitat mitjana. N’hi ha que viuen en el més profund del bosc i no els agrada que ningú els molesti. El visitant ha de travessar el bosc de nit, creuant ponts, grutes i passant sota la cascada, sempre sota una atenta vigilància.

• Scarecrow: Recorregut pel laberint de blat de moro d’intensitat alta. Una experiència aterradora on la companyia no ajudarà molt a trobar la sortida.

• La Mansió Beauchenne: Recorregut interior d’intensitat alta. La família Beauchenne va decidir abandonar la mansió per recloure’s a l’antic picador, creien que així ja no els turmentarien més els esperits que els perseguien, però
l’únic que van aconseguir és tornar-se completament bojos i cometre una matança entre ells. Ara, els seus propis esperits esperen el visitant en allò que un dia va ser la seva llar.

•    Claustrofòbia: Atracció d’intensitat extrema. L’extreme house del parc, només apta per als més valents (amb cost addicional).

•    Sectae: Atracció interior d’intensitat molt alta. En la més profunda foscor s’amaguen aquells que adoren la mort. S’haurà d’anar amb compte de no endinsar-se en el cercle sagrat o potser ja no se’n pugui sortir.

2 experiències World Real Games

•    La caça del predator: Un equip de marins d’elit escortarà el visitant en les denses jungles del parc, on una nau alienígena s’ha estrellat fa 12 hores. S’hi ha trobat cossos destrossats, columnes vertebrals arrencades i uns estranys ous gegants amb quelcom viu al seu interior. Podrà el visitant sortir-ne amb vida? (només obre els divendres i el 31 d’octubre, amb cost addicional).

•    Dark Night: La fi del món està a prop i criatures d’altres mons volen cossos humans per utilitzar-los com a carcasses i viure dintre seu. Tenen seguidors entre els altres humans i no dubtaran en entregar-los el visitant per ser sacrificat en honor als seus déus.
4 espectacles amb horari fix

•    Scream Park Opening Show: Les portes de les Scream Nights s’obren al
públic i alguns estan ansiosos de donar la benvinguda als primers visitants.

•    El cementeri: Espectacle de terror i humor. L’enterrador està buscant substitut. Una perfecta oportunitat per conèixer la història del cementeri i a alguns dels seus inquilins.

•    Ritual Vooddoo: Show obert. El llac es cobreix de cadàvers en nits com aquetes i els mestres voodoo saben que no hi ha cap altre millor moment per realitzar els seus rituals. Sempre hi ha lloc per a una nova víctima.

• Maleficarum: Show tancat. Acherón Delacroix (finalista de Got Talent España i Got Talent Magic de Tele5 i participant de Pura Magia a TVE1) presenta un show en exclusiva per a les Scream Nights. Maleficarum porta allò obscur i sinistre de la màgia, amb grans il·lusions i mentalisme.

Horror Carnival Games

A més de totes aquestes experiències, el parc també oferirà una zona de jocs sota el nom de Horror Carnival Games, on es podran guanyar premis relacionats amb les Halloween Scream Nights.

Foodtrucks per agafar forces

El Parc Samà reforçarà la seva oferta de restauració durant el Halloween amb una àmplia oferta de foodtrucks per recuperar forces entre tanta activitat.