Divendres de guitarres a Reus

Per . Actualitzat el

Un any més Reus serà escenari del Festival Internacional de Guitarra, la VII edició del Guitarreus 2018, un festival que ha anat «in crescendo», ampliant el marc dels concerts al conegut complex comercial El Pallol, al centre de la ciutat. Enguany inclourà l’actuació de Reckless, una banda de Blues, Rock i Rock & Roll de la vella escola aquest divendres 14 de setembre a les 19:30 i el mateix dia a les 21:30 l’escenari serà com de costum el Teatre Bartrina, on actuarà Ruben Parejo qui oferirà un concert de guitarra clàssica on abordarà el repertori més representatiu d’aquest instrument.


Reckless és una banda formada per grans músics de l’escena del Blues i el Rock & Roll que han compartit escenari amb llegendes com Ronnie Wood, Rolling Stones o Keith Richards i Ruben Parejo és catedràtic de guitarra clàssica del Conservatori de València amb una extensa carrera internacional i diversos discos al mercat, el Festival està organitzat per l’Institut Municipal Reus Cultura i sota la direcció dels guitarristes Alfredo Panebianco i Vania del Monaco.