Adéu al Negrito i la Negrita

Després de 34 anys, el mític establiment de la plaça Corsini tanca les portes

Per . Actualitzat el

L’emblemàtica botiga de regals El Negrito i la Negrita, situada al carrer Governador Gonzáles i plaça Corsini, s’acomiada de la ciutat i deixa enrere 34 anys d’història durant els quals s’ha fet un lloc en l’imaginari col·lectiu com a lloc de visita ineludible per trobar aquell detall exclusiu, de qualitat, modern… per a una ocasió especial, o bé un que fes referència a la ciutat: samarretes, mocadors, ventalls, pins, tasses, quadres… tot un aparador promocional de Tarragona que tenia un paper molt rellevant per les festes de Santa Tecla.
El motiu del tancament és la jubilació de la seva propietèria, Assumpció Claramunt, tal com ella mateixa ha explicat en nombroses entrevistes que ja han estat publicades des que es va anunciar el seu tancament.
L’establiment celebrarà el seu comiat amb una festa el dia 17 de setembre a partir de les 17,30 hores, tot i que no tancarà les portes al públic fins al 27 de setembre.