Sortejat l’ordre d’actuació i la ubicació a plaça del XXVIIè Concurs de Castells

La jornada del diumenge l’obrirà la Colla Joves de Valls i la del dissabte els Nens del Vendrell

Per . Actualitzat el

Les 42 colles que participaran a la XXVIIa edició del Concurs de Castells de Tarragona ja coneixen l’ordre en què actuaran i la seva col·locació a plaça.

A la jornada del diumenge 30 de setembre a Torredembarra hi actuaran 11 colles distribuïdes en tres grups: el grup G, el grup H i el grup I. Començarà a les 10 del matí a la plaça del Castell de Torredembarra i els primers en actuar seran els Castellers del Poble Sec. S’actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 7d7.

A la jornada de dissabte 6 d’octubre del Concurs de Castells a la Tarraco Arena Plaça hi actuaran 19 colles, distribuïdes en els grup D, E i F. Els primers en actuar seran els Nens del Vendrell.

En aquest cas, la jornada començarà a 2/4 de 5 de la tarda a la TAP i s’actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 3d8.

A la jornada de diumenge 7 d’octubre a la TAP hi participaran 12 colles distribuïdes en tres grups: A, B i C. La jornada començarà a les 10 del matí de la mà de Colla Joves Xiquets de Valls i s’actuarà en solitari si es prova un castell igual o superior al 4d9f.