Iván López s’incorpora al Nàstic

El lateral dret ve cedit fins a final de temporada des del Levante UD

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona i el Levante UD acorden la cessió d’Iván López Mendoza (València, 23-08-1993) per a que el lateral dret es sumi al projecte grana fins a final de temporada.

El defensa es va formar a les categories inferiors del conjunt granota, arribant a l’equip filial i jugant tres temporades. La 2013-2014 va marxar cedit al Girona FC, disputant un total de 31 partits, entre lliga i Copa, a la categoria de plata. Durant la temporada a l’equip gironí va fer un gol i també va coincidir amb Isaac Becerra i Sebas Coris, amb qui es retrobarà al Nàstic. Les últimes tres campanyes ha estat amb el primer equip de la UD Levante, dues a LaLiga Santander i una a LaLiga 1|2|3. En la seva trajectòria també ha sumat internacionalitats amb la selecció espanyola sub-19 i sub-20.

Ivan López destaca per l’ampli recorregut per banda dreta, tant en la faceta defensiva com en l’ofensiva. El futbolista valencià es mostra contundent i ben posicionat en tasques defensives; mentre que té la capacitat de persistir fins a línia de fons de camp rival, associant-se amb els companys d’equip.

Demà, dimarts, a partir de les 9.30 hores, el jugador valencià de 25 anys entrenarà sota les ordres del tècnic Jose Antonio Gordillo i coneixerà als nous companys en la sessió matinal que es realitzarà a les instal·lacions del Nou Estadi. En els propers dies s’informarà del dia i hora de la seva presentació oficial com a jugador del Nàstic.