CEPTA inicia el cicle de tardor amb un programa de més d’una vintena de cursos

Versen sobre idiomes, habilitats personals, recursos humans, ofimàtica i xarxes socials i prevenció de riscos laborals

Per . Actualitzat el

La CEPTA enceta el setembre amb un nou programa de cursos encarat a donar servei i formar tant a treballadors que vulguin obrir-se a noves fites professionals com a aquelles persones que desitgin consolidar i actualitzar aquells processos que ja duen a terme en el seu entorn laboral. 


El programa formatiu de la confederació empresarial s’inicia a partir d’aquest mes de setembre i inclou propostes en les branques d’aprenentatge d’idiomes, habilitats personals, recursos humans i direcció d’equips, ofimàtica i xarxes socials i també en l’àmbit de prevenció de riscos laborals, àmbits que es troben tots ells en constant canvi i que poden servir per a millorar el currículum de treballadors de diferents àmbits. 


En l’àrea d’idiomes, l’oferta es vehicula a través de programes destinats a millorar l’anglès en àmbits específics de l’entorn de l’empresa, com els cursos Listening & speaking i Business in English. D’altra banda, la formació de l’àrea d’habilitats es divideix en propostes que tenen per objectiu en millorar la productivitat des de la salut i des del benestar, que es concreten en les propostes Comunicació saludable, Lideratge sistèmic (és la segona part d’un curs que ja es va fer anteriorment) i Mindfulness


D’altra banda, pel que fa a l’àrea de direcció d’equips i gestió empresarial, el llistat de propostes que s’iniciaran en els pròxims dies inclou els cursos Protecció de dades, comerç i màrqueting, Informes de RRHH, Protocols ISO, Agent d’igualtat, Protocol d’assetjament, Expert en IVA, Model de negoci, Open Innovation i Conseller de Seguretat. 


Una altra part de la formació s’encara a cursos adreçats a l’àrea de gestió de programes informàtics, que inclou els programes Ofimàtica i xarxes socials, Disseny per a no dissenyadors amb eines gratuïtes, Excel avançat i acreditació de programes ACTIC. Per últim, la CEPTA segueix oferint els cursos de carretoner, que permeten obtenir el permís d’ús d’aquests aparells.

Per a més informació, podeu consultar l’apartat de formació de la nostra web: www.cepta.es