Les havaneres d’Olla Barrejada arriben al Morell

Per . Actualitzat el

Olla Barrejada, el grup d’havaneres en actiu més antic de la demarcació de Tarragona, arriba al Morell aquest dijous 30 d’agost. En una actuació que tindrà lloc a les 22 hores davant del Centre Cultural, el grup repassarà els grans clàssics del gènere, com “La bella Lola” o “El meu avi”. Amb més de 1.500 cantades d’havaneres per tot el territori de parla catalana, Olla Barrejada s’ha guanyat el reconeixement de ser un dels grups més prestigiosos del país, i de ben segur que farà gaudir els morellencs i morellenques que assisteixin al seu concert. La proposta forma part del cicle ‘Dijous d’estiu’, que la regidoria de Cultura, Festes i Joventut del consistori ha preparat per a les nits de dijous del mes d’agost. Així, el 16 d’agost hi va haver cinema infantil, i la pista del PP1 (carrer Montserrat Roig) es va omplir per veure la pel·lícula “Coco”, que explica la història d’un jove que es vol convertir en una llegenda de la música tot i la prohibició de la seva família. Dijous 23 d’agost, el còmic lleidatà Xavier Deltell va portar al municipi el seu monòleg ‘Música, maestro!’, que va que arrencar les rialles dels assistents, en un espectacle en què va regnar la improvisació, la gestualitat i la interactivitat amb el públic. La programació es tancarà amb el concert de l’Stromboli Jazz Band, que tindrà lloc el 6 de setembre, a les 22 hores i als Jardins de l’Ajuntament. Una actuació que havia de donar el tret de sortida al cicle, el 9 d’agost, però que es va haver d’ajornar a causa de la pluja. Segons la regidora de l’àrea, Judit Fernández, “el cicle ofereix quatre propostes molt variades i per a totes les edats, per tal de gaudir dels dijous d’aquest mes a la fresca i en bona companyia”. Totes les activitats són gratuïtes.