El Nàstic punxa al Molinón

L’equip de Gordillo perd per 2 a 0

Per . Actualitzat el

Derrota del Nàstic a l’estadi del Molinón – Enrique Castro “Quini” en un partit on l’equip grana no ha pogut aprofitar algunes de les ocasions que ha tingut a la segona part, mentre l’Sporting amb un gol a cada meitat ha sentenciat el marcador. El Nàstic queda amb un punt a la classificació, empatat amb sis equips més.

A la primera part l’Sporting ha dominat el joc i la pilota, però sense crear ocasions clares de perill més enllà del gol d’Hernán en el minut 23, mentre el Nàstic intentava jugar al contracop amb accions de Tete per banda esquerra i Sebas Coris per banda dreta buscant les rematades de Manu Barriero i Uche, que no s’han pogut concretar.

A la segona part l’equip de José Antonio Gordillo ha jugat molt més al camp del conjunt asturià i fruït d’això ha tingut ocasions per marcar gràcies a Tete, Rocha, Uche o Manu del Moral, però ha estat l’Sporting qui ha sentenciat el partit a deu minuts d’acabar-se gràcies a un gol de Lod.

La pròxima jornada el Nàstic rebrà al Nou Estadi al Rayo Majadahonda en partit corresponent a la tercera jornada de LaLiga 1|2|3. Serà diumenge 2 de setembre a partir de les 12 hores.

Alineacions
Sporting: D. Mariño, Molinero, Cofie, Babin, Hernán (Nacho Méndez, 76′), Carmona, A. Sousa, Geraldes, Djurdjevic (Neftali, 64′), Álex Pérez, Álvaro J. (Lod, 69′)
Nàstic: Bernabé, Kakabadze, Fali (Djetei, 46′), J. Márquez, Tete, Uche (Manu, 62′), M. Barreiro, Sebas Coris (Abeledo, 76′), D. Rocha, Abraham, Josua M.

Gols
1-0, Hernán (23′); 2-0, Lod (80’).

Àrbitre
David Pérez Pallás (col·legi gallec).

Targetes
Groga a Djurdjevic (13′), Abraham (25′), Álvaro J. (51′), Hernán (70′) i Molinero (90’+2).

Camp
El Molinón – Enrique Castro “Quini”. 21.586 espectadors. Partit corresponent a la jornada 2 de LaLiga 1|2|3.