Tarragona rep la distinció de destinació arquitectònica de l’any

El reconeixement s’ha donat en el marc dels Premis Europeus 2018 de la Luxury Travel Guide

Per . Actualitzat el

Tarragona, segons ha comunicat la prestigiosa guia de viatges Luxury Travel Guide al Patronat Municipal de Turisme, ha estat distingida enguany com a Destinació Arquitectònica de l’Any als European Awards 2018, en reconeixement al seu patrimoni romà, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 2000. La publicació ha valorat que Tarragona representa “no només l’arquitectura de l’Imperi Romà, sinó la civilització a través de les èpoques” que l’han convertit en un “monument viu de la perseverança de la humanitat”.

 

La tinent d’alcalde de Turisme i Estratègies de Ciutat, Inma Rodríguez, valora el guardó com una oportunitat d’obrir-nos a nous mercats, com és el sector del turisme de luxe, i de posicionar la ciutat als nivells de qualitat i prestigi que cerquem com a destinació turística”.

 

Els premis Luxury Travel Guide reconeixen l’excel·lència de productes, serveis i destinacions turístiques per prescriure’ls al sector del turisme de luxe. Els guardons són fruit del treball d’un equip professional que recorre destinacions de tot el món per identificar els millors hotels, aerolínies, operadors turístics, etc. Prèviament, l’agència de guies turístics Argos Tarragona havia obtingut un dels guardons de la prestigiosa publicació.