La platja dels Capellans escenari d’un nou anunci de publicitat

Per . Actualitzat el

La nova campanya d’estiu del refresc Fanta va ser rodada, en part, a Tarragona: la Platja dels Capellans va ser una de les localitzacions, així com el Recinte Firal, que va convertir-se en una discoteca per a l’ocasió. El rodatge, que es va realitzar en un dia (el passat 16 de març), va ser coordinat amb la Tarragona Film Office i la productora Landia (Barcelona) va invertir 14.000 euros del pressupost a Tarragona.

La Tarragona Filmoffice és el servei del Patronat Municipal de Turisme que facilita que la ciutat esdevingui plató de produccions audiovisuals. Durant el 2017, es van realitzar 115 filmacions convertint Tarragona en el primer municipi fora de l’àrea metropolitana de Barcelona amb major nombre de produccions.