El Nàstic amplia amb INEX la seva presència a la Xina

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona ha arribat a un acord amb, Influence Chain, la companyia líder en el món de la tecnologia Blockchain, per a ampliar l’acord de col·laboració que els uneix des de la temporada passada. D’aquesta manera, el patrocini s’allarga fins a finals de la 2018/2019, el que permet al Nàstic seguir amb la seva línia de treball d’expansió internacional, especialment en aquest cas, al mercat asiàtic.

El patrocini es farà visible amb INEX, la plataforma d’aplicació principal de Influence Chain. La marca global tindrà visibilitat a la samarreta oficial de joc i també en altres actius comercials del club i ja es podrà veure aquest dilluns a l’estrena a LaLiga 1|2|3 davant el CD Tenerife al Nou Estadi.

A més, durant les properes setmanes, el Nàstic activarà un compte oficial a la xarxa social Weibo, una de les més importants a la Xina.

Amb seu a Xangai (Xina) i oficines a Zug (Suïssa), Seül (Corea del Sud) i Silicon Valley (Estats Units), Influence Chain és el primer motor de dades del món que avalua la influència basada en la tecnologia de Blockchain. A través d’aquesta tecnologia i l’emmagatzematge distribuït (emmagatzematge en línia), Influence Chain es dedica a construir una plataforma global del valor de la influència.

Influence Exchange (INEX), sent la principal plataforma d’aplicacions de Influence Chain, es fixa l’objectiu de descobrir els grups amb reconeixement públic o influència social en indústries com la cultura, els esports o l’entreteniment i demostrar el seu valor mitjançant la tecnologia Blockchain per una nova dimensió del treball.