L’Arboç escalfa motors per la Festa Major amb una “Holi & Foam Party”

Per . Actualitzat el

El quart diumenge d’Agost s’acosta i l’Arboç comença a preparar-se per la Festa Major. Amb aquesta idea, aquest divendres dia 17 d’agost de 18:00h a 20:00h a la pista exterior de la sala polivalent es farà una festa holi dels colors i espuma (holi i foam party) per a tots els públics, grans i petits. Una manera ideal de passar la tarda i refrescar-se de la calor.

 

Però la festa no acaba aquí. A partir de les 23:00h a la Sala Polivalent, celebrarem la Nit jove amb sessions musicals dels Dj’s Dani, Alberto i el Disco Làser Show de Rufino. Tothom hi és convidat a gaudir de bona música i servei de barra a preus populars.

 

Tots els actes són gratuïts. Ambdues iniciatives són organitzades per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Direcció General de la Joventut de la Generalitat de Catalunya i L’Oficina Jove del Baix Penedès. L’Ajuntament anima els veïns i veïnes a gaudir d’aquesta festa amb la responsabilitat de totes i tots, de forma igualitària i segura.