La hipnosis de Jeff Toussaint i el concert de Macaco, a les Nits Daurades

Per . Actualitzat el

Les Nits Daurades de Salou, la Festa Major d‘estiu del municipi, arriba a la seva recta final i ho fa avui, de la mà, de Jeff Toussaint, l’il·lusionista, mag i hipnotitzador més conegut pel seu programa a   Antena 3 televisió ‘1,2,3 hipnotízame’. Aquest il·lusionista de nacionalitat francesa i amb més de 27 anys dalt de l’escenari és especialista en hipnosis teatral. Avui, a la plaça de les Comunitats Autònomes farà vibrar al públic amb el poder de la ment amb un espectacle fresc, amb humor i amb una hipnosis col·lectiva. L’espectacle és gratuït.

Demà a les 20 hores, el municipi acollirà l’actuació dels elements festius, amb la participació del Ball de Bastons, el Ball d’Espases, el Ball de Pastorets, els Nanos, la Mulassa i els Gegants de Salou. El recorregut iniciarà a la plaça de les Comunitats Autònomes, al Passeig Jaume I, i finalitzarà a l’Espigó del Moll.

Tot seguit serà el torn al concert de Macaco, un dels referents de la música espanyola a escala internacional i que surt a l’escenari amb una energia desbordant. Demà dimarts a les deu de la nit actuarà en el marc de la festa major de la capital de la Costa Daurada presentant algunes de les noves cançons acompanyades pels seus èxits més consolidats; una barreja de rumba, reggae, i funk amb tocs electró de música hispanoamericana i de rumba. Es tracta d’un artista polifacètic ja que canta en diversos idiomes, entre ells el castellà, el portuguès, el francès, l’anglès, el català i l’italià. Macaco és un torrent d’energia amb el que els espectadors no podran deixar de ballar els seus grans èxits i el seu nou single, “Valientes”, extret del seu nou àlbum Back to the jungle, que te previst que vegi la llum a principis de 2019.