La Brigada d’Intervenció Ràpida realitza 220 actuacions durant el mes de juliol

Per . Actualitzat el

La Brigada d’Intervenció Ràpida (BIR), vinculada a la conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona, ha realitzat durant el passat mes de juliol 220 actuacions, que sumades a la resta d’intervencions del 2018 fan un total de 2.503.

El passat mes de juliol, el 47% han estat reparació de voreres (104), el 3% actuacions a l’asfalt (7) i el 50% altres actuacions (109). Tarragona Centre A, amb 61; Bonavista – Campclar – Gavarres – Polígons, amb 48; i Tarragona Centre B, amb 37, han estat les zones de la ciutat que han concentrat més actuacions.

A Tarragona centre, que inclou la zona est del centre de la ciutat i la Part Alta, les actuacions s’han concentrat a l’Escorxador (29) i al carrer Sant Fructuós (15). A Bonavista – Campclar – Gavarres – Polígons, el carrer Riu Ciurana ha concentrat 32 intervencions. Altres espais amb actuacions destacades han estat:

Torreforta.
Amposta: 4 actuacions d’asfaltat
Residencial Palau.
General Domènec Batet: 13 actuacions
Vall Arrabassada.
12 reparacions de voreres
Rafael Casanova i Platja Miracle.
7 actuacions
Sant Salvador.
Plaça Església: 10 actuacions.

Així mateix, la Brigada d’Intervenció Ràpida ha realitzat altres actuacions, entre les que destaquen:

Substitució bancs de seguretat de formigó a la Rambla Nova.
Condicionament accessos Concurs de Focs.
Recol·locació de tanques i accessos Parc de la Coma – Jocs Mediterranis.
Actuacions de suport a petició de la Guàrdia Urbana.
Col·locació jocs esportius a La Mora.

El tinent d’alcalde d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que “la BIR continua demostrant mes rere mes que és un servei solvent que ofereix solucions a la ciutat”. Martín ha destacat també que “la Brigada Ràpida, a més de la seva feina habitual, també ofereix el seu servei i col·laboració en molts dels esdeveniments de Tarragona que se celebren durant el juliol”.