El Nàstic tanca la pretemporada amb victòria

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha tancat amb victòria la pretemporada després de superar al FC Ascó 3 a 0 amb gols d’Omar Perdomo, Luis Suárez i Manu Berreiro. L’equip de José Antonio Gordillo ha guanyat cinc dels set amistosos que ha jugat i a partir de dimecres ja es prepararà pel debut a LaLiga 1|2|3 contra el CD Tenerife.

El partit contra l’equip de la Ribera d’Ebre ha estat clarament dominat pel Nàstic, que ha tingut oportunitats per aconseguir un marcador més ampli. José Antonio Gordillo ha tornat a donar minuts a tots els jugadors disponibles i ha estat Omar Perdomo qui ha estrenat el marcador amb un rematada des de la frontal de l’àrea en el minut 22. Poc després, en el 38, Luis Suárez ha aprofitat una gran assistència de David Rocha per fer el 2-0 superant en l’1 contra 1 al portar del FC Ascó. Ja a la segona part, Manu Barreiro ha fet de cap el definitiu 3 a 0, tot i que Dumitru Cardoso, Tete, Luis Suárez o Manu del Moral han tingut ocasions per marcar.

El Nàstic començarà a preparar a partir de dimecres el debut al campionat de lliga davant el CD Tenerife, que serà dilluns 20 d’agost a partir de les 20 hores al Nou Estadi.

Alineacions
Nàstic: Becerra (Bernabé, 62′), C. Arzo (Fali, 46′), Manu (M. Barreiro, 62′), Omar (Dumitru Cardoso, 46′), I. Abeledo (Tete, 62′), Óscar Sanz (Javi Márquez, 46′), D. Rocha (Salva Ferrer, 81′), Pol V. (Roger Figueras, 69′), Djetei (Mejías, 46′), Luis Suárez (Uche, 62′), R. Brugué (Iván de Nova, 69′).

FC Ascó: Sergio López (Brull, 46′), Patricio Álvarez (De Antonio, 46′), Argilaga (Bertomeu, 80′), Artur Godia, José Ramon (Iñaki Ortiz, 62′), David Silva, Sardà (Roca, 62′), Miranda, Serrano (Eric, 80′), Bernat (Masqué, 46′), Héctor García (Toldrà, 46′).

Gols
1-0, Omar (22′); 2-0, Luis Suárez (38′); 3-0, M. Barreiro (79′).

Àrbitre
Gonzalo Romero Freixas.

Camp
Nou Estadi.