El Terrat Restaurant es reinventa de la mà del xef Quach

L’establiment ofereix una nova proposta gastronòmica vinculada a la ciutat

Per . Actualitzat el

El Terrat Restaurant by Quach és una nova proposta gastronòmica amb què compta la ciutat des d’inicis de juliol.

En un lloc assenyalat de la ciutat de Tarragona, al carrer Pons d’Icart, al costat del Palau de Congressos, el xef Quach, un jove de 28 anys, format a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils que ha treballat en restaurants de referència a França i a l’Estat en ciutats com Madrid, Barcelona i a la Costa Daurada, es fa càrrec amb una proposta en què la cuina d’autor i el producte de proximitat i qualitat són i seran els protagonistes. Tots ells amb tocs d’autor, amb sabors i sensacions que ens traslladaran a zones i parts del món i també a records gustatius de la nostra història

A més, Quach, al capdavant del Terrat Restaurant by Quach, vol oferir aquest tipus de cuina amb diferents propostes assequibles a tothom amb un menú diari, compost d’aperitiu, primer plat, segon plat i postes amb beguda inclosa per 21 euros; un menú d’autor i un menú degustació.

Cal assenyalar que Quach vol implicar-se amb les accions culturals i gastronòmiques de la ciutat. Per això, s’elaboraran menús específics per a les festivitats de Sant Magí i Santa Tecla, amb tocs de tradició i reinterpretació de plats típics i característics d’aquestes dates, com l’espineta amb caragolins o amb productes que tenen el segell tarragoní com el Chartreuse.

El Terrat Restaurant ha estat una referència a Tarragona en els darrers anys, Quach, amb la seva nova direcció vol continuar sent referent amb una proposta diferent però també amb una mirada a tots els públics, el de diari, el que vol conèixer els estils de la casa amb els diferents menús i aquells que aposten per una carta amb productes i creacions que ofereixen quelcom més que un àpat i pretenen ser una experiència gastronòmica.

El Terrat Restaurant by Quach, té una capacitat per a unes 65 persones. Aquesta nova direcció ha realitzat una inversió important pel que fa a la cuina i condicionament de treball del local i ha mantingut la característica de la sala, amb una zona on destaca la pedra de les parets i la lluminositat.