El Ball de Diables organitza una jornada diabòlica d’actes previs de Sant Magí

Per . Actualitzat el

La celebració d’aniversaris del Ball de Diables de Tarragona i les seves seccions infantils —diables i Aligueta— protagonitza una de les jornades d’actes previs de Sant Magí aquest dissabte,11 d’agost, a la plaça Corsini.

Al migdia (de 12 a 15 h), el Vermut del 35è aniversari, amenitzat amb la selecció musical de Chico Malo DJ (Jordi Cruz), marcarà l’inici d’aquesta jornada diabòlica.

A la tarda (18 h) tindrà lloc la presentació del pastis d’aniversari, a càrrec de la pastisseria Cal Jan, i que conclourà amb una carretillada a la plaça per part del Ball de Diables de Tarragona (adult).

Cap a les 19 h començarà la festa infantil de les seccions del Ball de Diables Infantil de Tarragona i l’Aligueta de Tarragona. Es presentarà una reproducció de la maça dels diables de Tarragona (a la venda al públic), i es clourà amb una carretillada per part dels diables infantils. Seguidament començarà l’animació musical, hi haurà inflables per a la canalla i el fotocall de Llucifer i la Diablessa infantils, acompanyats de l’Aligueta.