L’Aquopolis ofereix preus més econòmics als vila-secans

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el gerent del parc aquàtic Aquopolis Costa Daurada, Josep M. Claver, van signar fa uns dies l’acord puntual de col·laboració adreçat als ciutadans i entitats del municipi.

Aquest tradicional acord comporta que totes les veïnes i veïns de Vila-seca que formin part de qualsevol de les entitats, associacions, agrupacions i clubs, tant socials, culturals com esportius del municipi, gaudeixin d’unes millors condicions econòmiques en el moment d’accedir a les instal·lacions del parc aquàtic de la Pineda. Els preus de les entrades per aquesta temporada seran de 24,64 euros per als adults i de 18,45 euros per als nens, obtenint així una rebaixa molt important sobre el preu oficial.

Els membres d’aquestes entitats poden demanar les entrades a l’Ajuntament de Vila-seca (a la pl. de l’Església, 26) i al Punt d’Informació Juvenil (c. de la Font, 12). Cadascuna de les entrades haurà de portar el segell de l’entitat corresponent i s’haurà d’abonar l’import a les taquilles del parc aquàtic.