La IV Travessia Tàrraco Aigües Obertes es durà a terme el 9 de setembre

La prova recorrerà cinc platges de la façana litoral de la ciutat

Per . Actualitzat el

El 9 de setembre el litoral de la ciutat acollirà la quarta edició de la Travessia Tàrraco Aigües Obertes. La competició, organitzada pel Club Natació Tàrraco, s’ha presentat públicament aquest dimarts en un acte que ha comptat amb la presència de la consellera d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Elisa Vedrina, i Antoni Pérez-Portabella, vicepresident i responsable de la secció d’Aigües Obertes del Club Natació Tàrraco.

Aquesta prova busca a través d’un recorregut que voreja i travessa les cinc platges que formen part de la ciutat de Tarragona – Platja Llarga, Capellans, Savinosa, Arrabassada i Miracle –  viure l’experiència de la natació d’aigües obertes dins d’un entorn natural de gran valor. La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha destacat que “proves esportives d’aquestes característiques, que reuneixen els millors especialistes de la disciplina i impliquen centenars de persones, constaten la qualitat del territori com a organitzador d’esdeveniments i ajuden a posicionar-la en el mapa des del punt de vista esportiu” i ha afegit “la travessia Tàrraco Aigües Oberts és un exemple per la seva qualitat organitzativa i pel treball en equip. Sota la batuta del Club Natació Tàrraco s’hi impliquen altres entitats esportives com el Club de Vela Platja Llarga de Tarragona o el Reial Club Nàutic de la Ciutat”. Aquest any, Fundació Onada s’afegeix a la IV Travessia col·laborant en l’elaboració del trofeu que es lliurarà als participants.

En aquesta nova edició s’espera la participació de prop de 300 nedadors en les dues categories de la prova: la Travessia Petita (que tindrà una distància de mitja milla marina, amb sortida i arribada a la platja del Miracle) i la Travessia Gran (amb un recorregut total de 4,1 km). La sortida de la Travessia Gran es realitzarà al camp d’entrenament d’aigües Obertes del CN Tàrraco i del Club de Vela Platja Llarga i, l’arribada serà a la platja del Miracle just al costat de l’amfiteatre romà.

Les inscripcions poden fer-se a través de la pàgina del Club Natació Tàrraco: http://www.cntarraco.cat/