Tarragona es prepara pels concerts de Pablo Alborán, Sergio Dalma i Ara Malikian

Per . Actualitzat el

El Festival d’Estiu de Tarragona arriba a la meitat de la programació amb tres dels seus concerts més destacats. Pablo Alborán torna als escenaris després de dos anys d’absència i actuarà el dimecres 8 d’agost, a les 22 hores, a la Tarraco Arena Plaça. L’artista presenta Prometo, un àlbum que és el resultat de dos anys de feina i que inclou tots els ingredients que han convertit la seva música en un fenomen mundial, però també totes les noves influències fruit de la seva evolució musical. Les entrades es poden comprar per internet a través de l’enllaç proticketing.com a partir de 35 €.

 

El dijous 9 d’agost serà el torn de Sergio Dalma, que actuarà al Teatre-Auditori del Camp de Mart a partir de les 22 hores. La seva nova gira Tour Vía Dalma III és un recorregut pels tres àlbums publicats pel cantant, que recullen grans èxits italians de totes les èpoques i la millor selecció del seu repertori que ha acumulat durant gairebé trenta anys de trajectòria. Les entrades es poden adquirir a partir de 40 € al web entradascorreos.com o ticketplus.cat i físicament a totes les oficines de Correus.

 

L’encarregat de tancar la setmana serà el violinista Ara Malikian, que tocarà el dissabte 11 d’agost, a les 21 hores, a la Tarraco Arena Plaça. En l’espectacle de la nova gira, The Incredible World Tour of Violin, el músic aprofundeix en els orígens del seu instrument —un violí que va heretar del seu avi— a través d’un espectacle explosiu ple de moviment i emoció. Les entrades es poden comprar en línia a l’enllaç proticketing.com a partir de 30 €.

 

Més informació sobre el Festival d’Estiu: teatres.tarragona.cat/festivaldestiu