La Pobla es diverteix amb la 27a Festa del Playback

Els pobletans gaudiran aquest proper dissabte de la 24a Festa del Romesco

Per . Actualitzat el

Un total de 33 actuacions van donar forma i espectacle a la 27a Festa del Playback, el gran clàssic de l’estiu pobletà que, un any més, va servir per amenitzar les càlides nits de l’estiu. Una seixantena de veïns i veïnes del poble van pujar a l’escenari instal·lat als jardins del Pavelló per oferir les millors versions playback de grans èxits nacionals i internacionals més actuals i també d’altres èpoques. Des de Pitbull a Hombres G, passant per Baccara, Rosario Flores o Ed Sheeran, els pobletans van oferir tot un espectacle on el bon ambient i les ganes de divertir-se van ser la tònica predominant entre els assistents, tant a sobre de l’escenari com entre el pati de butaques.
Pel que fa a les properes cites emmarcades en el programa de les Festes d’Estiu, els habitants de La Pobla encara tenen per davant diverses propostes ben atractives per al públic de totes les edats. Les dues primeres tindran lloc aquest proper dissabte. D’una banda, amb la celebració d’un altre clàssic de l’estiu a La Pobla: la Festa del Romesco, que arriba ja a la seva 24a edició i ho fa, com sempre, amb la voluntat de coronar el mestre romescaire del municipi. La cita començarà a les 19 hores, moment en què les 17 parelles romescaires seleccionades per sorteig (d’entre les 28 prèviament inscrites) començaran a elaborar aquest tradicional plat mariner. Posteriorment, el jurat tastarà les propostes i emetrà un veredicte, en un acte que transcendeix la pròpia competició gastronòmica fins al punt de convertir-se en tot un esdeveniment social del qual gaudeixen participants i públic assistent, ja que mentre els romescaires cuinen els seus plats, el públic té l’oportunitat de degustar la musclada que amenitza l’espera.
I d’una altra banda, l’oferta lúdica per a aquest proper dissabte es veurà completada amb una nova sessió de cinema a la fresca. Serà a les 21.30 hores, a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal, on grans i petits podran gaudir d’una interessant sessió de cinema a la fresca. El títol seleccionat per a aquesta ocasió és “Ferdinand”, un film d’animació basat en el conte escrit per Munro Leaf l’any 1936 i que narra les aventures d’un toro molt tranquil que prefereix ensumar flors en lloc d’envestir toreros.
Pel que fa al tercer dissabte d’agost, el dia 18 a les 18 hores grans i petits tornaran a la pista coberta per divertir-se de valent amb el Festival Humor Amarillo. Una interessant, divertida i refrescant gimcana que posarà a prova la resistència i l’habilitat dels veïns i veïnes de La Pobla.
Uns dies després, del 21 al 23 d’agost, el protagonisme serà per als joves practicants del futbol sala, que competiran en una nova edició del Torneig Futsal, mentre que el 25 d’agost arribarà amb la música electrònica més actual, gràcies a la Festa Flaix FM. Els DJ de Pacha Sergi Domene, Ferran Jordano i Moncho compartiran escenari i temes amb els DJ locals Gabry DC, Alex Sunrise, DJ Salmer, DJ Guibbons i DJ Ian Tules.
Finalment, la programació de les Festes d’Estiu al mes d’agost es veuran completades amb una doble proposta el 31 d’agost: d’una banda, amb la festa de final de la temporada d’estiu de les piscines municipals, en un acte obert a tothom. I d’una altra banda, amb la Holy party “La Festa dels Colors”, que arriba per segon any consecutiu a La Pobla per fer participar grans i petits d’aquesta celebració on els colors seran els grans protagonistes.
La programació completa de les Festes d’Estiu de La Pobla de Mafumet està disponible a la pàgina web municipal, així com als seus perfils a les xarxes socials i a l’App femPobla.