El pilot local Èric Reverté guanya el Dirt Track de Salomó

Per . Actualitzat el

El passat dissabte es va disputar la quarta prova del Dirt Track de Campions 2018 a la localitat de Salomó, on es van aplegar més de 50 pilots.

Èric Reverté com a pilot local aconseguia la victoria a la categoria promo 85 cc amb un colze a colze molt disputat amb Blai Trias que aconseguia la segona posició, seguit de Max Sanchez. A la categoria Open 450 cc Guillermo Cano aconseguia la victoria seguit d’Adrian Garin i Ferran Sastre.

Èric Reverté segueix lider del capionat del Dirt Track de Campions a 11 punts d’aventatge respecte el segon. Falten 2 proves per finalitzar el campionat, on la proxima prova es disputarà a Vallcebre (Barcelona) el 18 d’Agost a la nit.

El Dirt Track és una especialitat que consisteix en derrapar en un oval de terra sense fren davanter que es va desenvolupar als Estats Units.