Se suspèn el Feel Vermut de la Mòra per discrepàncies amb els veïns

L’acte s’havia de realitzar aquest dissabte al barri tarragoní

Per . Actualitzat el

Després de l’èxit de participació obtingut a Campclar, Rambla Nova i Serrallo, el Feel Vermut preparava la quarta i última festa pel pròxim dissabte, 4 d’agost, a partir de les 11 hores al passeig de la platja de la Mora. Un esdeveniment que ja ha estat cancel·lat «per causes alienes a l’organització», segons ha informat l’entitat en un comunicat. Malgrat tot, fonts consultades per NotíciesTgn expliquen que «el Feel Vermut de la Mòra s’ha suspès per oposició dels veïns, que no han volgut integrar-lo en els actes festius d’aquests dies, amb Francesc García com a cap visible i que pretenia un “impost” per a la seva associació per celebrar-ho».

Cal recordar que es tracta d’un esdeveniment solidari (en aquest cas amb Open Arms) i que podria contribuir a donar ambient a les festes de la Mòra.

Les tres primeres festes d’enguany han aconseguit recaptar prop de 3.000 euros amb destinació a la Fundació Niemann-Pick, a l’Associació Tarraco Salut i a l’Associació de Laringectomitzats.