Més de 2.500 persones ja han passat pel Sunset Festival

Demà es projecta ‘La La Land’ en la primera sessió de cinema a l’aire lliure i diumenge dia 5, concert del tarragoní Jay Lemon

Per . Actualitzat el

Al voltant de 2.500 persones ja han gaudit del Port Tarraco Sunset Festival, el programa gratuït d’oci, esport i cultura previst fins a principis de setembre a l’amfiteatre de Port Tarraco i creat amb l’objectiu de donar a conèixer a tota la ciutadania aquest atractiu espai urbà. Només en el concert inaugural de Joan Rovira, que va obrir la programació amb enorme èxit, es van donar cita a la marina més de 600. Una primera xifra de balanç que dóna idea de la bona acollida del Sunset Festival que fins a la data ha executat set dels 18 esdeveniments previstos en el cartell.

Demà divendres, a les 21,30 hores, tindrà lloc la projecció de l’oscaritzada ‘La La Land’, el retorn de Hollywood al gènere clàssic del musical que va suposar un enorme èxit de taquilla el 2016 i que ha deixat per a la posteritat una banda sonora amb peces tan conegudes com ‘City of stars’.

Aquest mateix cap de setmana, diumenge dia 5 a les 20 hores, toca concert, en aquest cas la presentació de Jay Lemon. L’artista tarragoní ens farà viatjar pel seu món pop/rock-soul amb les aventures de ‘Shake Your Mind’. A punt d’entrar a gravar el que serà el seu nou àlbum, Jay Lemon presenta el seu disc de debut. Sincer i amb energia sobre l’escenari, ens farà vibrar a través d’un viatge pop-rock/soul que descobreix l’essència de cadascun dels seus temes, mesclats amb versions molt personals que l’artista ha inclòs en el seu directe, tot acompanyat per David Cuenca i Miki Grau.

El Port Tarraco Sunset Festival posa en valor els artistes de proximitat ‘quilòmetre 0’ per generar una alternativa als espais més clàssics del centre històric i la zona alta de la Rambla. Les activitats s’organitzen en dies ‘temàtics’: els dimarts hi ha master class esportives, els divendres arts escèniques i els diumenges música en viu. El primer i últim divendres d’agost se projecta cinema a l’aire lliure amb ‘La La Land’ i ‘La Bella i la Bèstia’.

El Sunset Festival manté l’aposta per una de les seves principals senyes d’identitat: totes les activitats es programen intencionadament a última hora del dia, un moment ‘màgic’ per contemplar la posta de sol a prop del mar. Igual que en les experiències anteriors, dues hores abans de les actuacions, les 200 places d’aparcament de Port Tarraco es posen a disposició dels visitants de forma gratuïta.

Baixant al detall de l’agenda d’esdeveniments, encara queden ‘plats forts’ a la segona part del programa, per exemple el debut del cantautor pop tarragoní Marcos San José (12 d’agost), l’energia de Radio Reggae (19 d’agost) i els increïbles Zapping Trio (2 de setembre). Si parlem d’arts escèniques (divendres, 20 hores), el Circ de les Musaranyes (10 d’agost), Mag Albert (17 d’agost) i Nunny G (24 d’agost), sense oblidar les sessions esportives –Zumba, Sh’Bam, Bodycombat…- en grup els dimarts (14 i 28 d’agost) amb màster class totalment gratuïtes dirigides per instructors d’alta qualificació del centre de fitness Viding Sant Jordi.

El director general de Port Tarraco, organitzador del festival, Marc Colls, destaca la voluntat d’enriquir les opcions d’oci a l’estiu de Tarragona. “L’essència del Sunset Festival es reforça aquest estiu: continuem en l’esforç per donar a conèixer un escenari tan singular i especial com la marina a través d’una activitat totalment gratuïta, atractiva i variada per a tots els públics”.