Instal·lats els primers panells informatius a les parades de bus de l’EMT

Ofereixen informació sobre el temps que triga a arribar el bus a la parada i sobre les possibles incidències i avisos

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana s’han instal·lat els cinc primers panells digitals per informar dels horaris de pas dels autobusos per les parades de l’Empresa Municipal de Transports (EMT). S’han ubicat a les marquesines de Pau Casals, Hospital Joan XXIII, Països Catalans i Parc Central/Av. Roma i informen sobre el temps que triga a arribar l’autobús a la parada, sobre les incidències i avisos relacionats amb el servei. Pel seu format poden informar simultàniament de tres línies diferents en cada pantalla.  Un cop es comprovi que funcionen correctament, se n’instal·laran quinze més.

L’empresa que les instal·la és Clear Channel, d’acord a les contraprestacions i les millores aportades en el marc de la concessió que va obtenir en el concurs públic per a l’explotació publicitària de les marquesines. A banda de la instal·lació d’aquests 20 panells informatius, l’empresa també instal·larà dotze marquesines noves (dues cada any de concessió), fa la neteja i el manteniment de les marquesines, i ha instal·lat il·luminació en deu marquesines que fins ara no en tenien.