Recta final de la Festa Major d’Estiu

Per . Actualitzat el

Des del passat 21 de juliol Vila-seca ha gaudit de la seva Festa Major d’Estiu, en honor a la festivitat de Sant Jaume, a la Pineda, i la Invenció del Cos de Sant Esteve, a Vila-seca. Aquest cap de setmana, concretament el diumenge 5 d’agost, Vila-seca posarà punt i final a la Festa Major d’Estiu, amb tot un seguit d’actes per a tota la família.

En primer lloc, avui dijous a la plaça d’Estudi, hi haurà un espectacle de clown i un concert amb Hugo Campoy a les 10 de la nit. Cal recordar que, com cada dia de Festa Major, Vila-seca podrà gaudir de l’Espai Chill Out ubicat al jardí de la Biblioteca. Ja a les 11 de la nit, es tornarà a obrir l’Espai Cubik amb Los Mares del Sur.

Demà divendres Vila-seca celebrarà La Invenció del Cos de Sant Esteve. El dia començarà amb el 10è Concurs de Llançament de Pinyols d’Oliva, l’Splash a benefici de Sosciathlon i, a continuació la missa major a les 12 del matí. A les 19.30 h es representarà el Ball de Sant Esteve a la plaça de l’Església, a les 20.30 h tindrà lloc el Correfoc Infantil, el concert de Festa Major amb l’orquestra Metropol, l’Espai Cubik “Animàlia” i el gran ball de Festa Major a les 12 de la nit al Parc de la Riera.

El dissabte 4 d’agost s’iniciarà amb la Vila-seca Family Race, una cursa d’obstacles esportiu-familiar, als carrers i places del Centre Històric i, a la tarda, continuaran els esdeveniments esportius amb les Curses Ciclistes al velòdrom a partir de les 17,30 hores i amb la disputa de la Copa Catalunya d’Escoles de Ciclisme. La Txaranga Band Tocats i el grup musical Sí o Ké protagonitzaran la Cercabirra i, a les 22.30 h, tindrà lloc el concert amb l’actuació de Xavier Sarrià i Mediterrània Band. Tancarà el dissabte l’Espai Cubik amb Avatars.

Els actes de l’últim dia de Festa Major, el diumenge 5 d’agost, començaran amb el Torneig Llampec d’Escacs per Equips i una cercavila infantil amb l’espectacle itinerant Macroscopi de la Cia. Scura Splats. A la tarda, a les 18,30 hores i a l’estadi municipal, hi haurà el Trofeu Festa Major d’Estiu de futbol, havaneres i rom cremat i una cercavila de trabucaires, amb els Trabucaires del Comú. El punt i final a les festes el posarà el Correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca i el Gran Castell de Focs d’Artifici a càrrec de Pirotècnia Igual, a la Via Màxima.