La platja de la Paella acull el campionat de Catalunya de vòlei platja

Per . Actualitzat el

El proper cap de setmana es disputa a Torredembarra la sisena prova del Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya 2018 de vòlei platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol (FCVB). Tots els partits es jugaran a la platja de la Paella d’aquesta localitat de la Costa Daurada seguint l’esquema clàssic de tot el campionat. Dissabte es disputarà la fase prèvia i els partits de classificació per a les semifinals i les finals, que es jugaran diumenge 5 d’agost: pel matí les semifinals i per la tarda les finals, que es podran seguir en directe per televisió a través del canal Esport3 (17:00h final femenina i 18:00h final masculina).

El Vichy Catalan Volei Tour-Campionat de Catalunya 2018 arriba a Torredembarra més emocionant que mai. La parella formada per Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza dominen clarament el quadre femení, tot i que hi ha d’altres parelles que encara tenen molt a dir en aquest tram final del campionat. En la categoria masculina la competició resta totalment oberta: els dominadors de les primeres proves (Zanotta i Corbo) han deixat pas a d’altres parelles i tot està encara per decidir.

Guanyadors Categoria masculina (5 primeres proves)

·Vilanova i la Geltrú: Nicolás Zanotta – Federico Corbo

·El Masnou: Nicolás Zanotta – Federico Corbo

·Lloret de Mar: Conrad Rovira – Ferran Serra

·Cunit: Agustín Correa – Lluís Badosa

·Mataró: Yamil Yanes – Gerard Aguilà

Guanyadores Categoria femenina (5 primeres proves)

·Vilanova i la Geltrú: Erika Kliokmanaite – Carla Martínez

·El Masnou: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza

·Lloret de Mar: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza

·Cunit: Marta García – Marta Galceran

·Mataró: Erika Kliokmanaite – Núria Bouza

Estiu saludable

Com ha succeït a tots els municipis que han acollit el campionat durant aquest estiu, a la platja de de la Paella de Torredembarra es desplegarà novament la campanya ‘Estiu Saludable’ que acompanya al Vichy Catalan Volei Tour a totes les seus on es disputa. L’objectiu d’aquesta campanya és promoure hàbits de vida saludables i sostenibles i, alhora, conscienciar als participants i espectadors de la importància de tenir cura d’un mateix i de l’entorn. A tal efecte s’habilitarà un espai d’hàbits saludables on Vichy Catalan oferirà degustació dels seus productes entre els que destaca Vichy Catalan Fruit, la nova beguda de suc de fruita amb bombolles de Vichy Catalan elaborada en tres sabors: taronja, llimona i poma amb estèvia i 0% sucres.

Eina de promoció turística

El Vichy Catalan Vòlei Tour és una eina de promoció turística de primer nivell. El torneig fomenta l’activitat turística i econòmica de totes les poblacions costaneres on es disputa. Cada prova del campionat arrossega un miler de persones (entre esportistes i acompanyants) que fan una important despesa al comerç, l’hostaleria i la restauració de totes les platges que visita. Tots els visitants poden gaudir de les activitats que s’han programat amb motiu del Vichy Catalan Vòlei Tour.

Per complementar el programa esportiu del Vichy Catalan Vòlei Tour a cada localitat on es disputen les proves del campionat s’organitzen diverses activitats que compten amb el suport de les oficines de turisme i de les institucions locals. A Torredembarra es pot visitar l’Espai Natural dels Muntanyans o el ric patrimoni indià de la localitat, entre d’altres atractius culturals i turístics.

El Vichy Catalan Vòlei Tour-Campionat de Catalunya 2018 ja ha visitat enguany les platges de Vilanova i la Geltrú, El Masnou, Lloret de Mar, Cunit i Mataró. Després de Torredembarra el campionat visitarà Empuriabrava (25-26 agost) i finalment Cambrils (8-9 setembre), on enguany es disputaran les grans finals.