Notíciestgn us recomana…

Us oferim una guia d’estiu per gaudir de la Costa Daurada aquest mes d’agost.

Per . Actualitzat el

Amb l’arribada del mes d’agost es buiden les oficines i les fàbriques, mentre els carrers i els espais a l’aire lliure de la Costa Daurada es transformen en un gran parc d’atraccions amb oci i entreteniment per a tots els públics i totes les edats.

La demarcació ofereix infinitat d’oportunitats per gaudir de l’estiu, sigui amb amics o en família. Des d’ofertes exclusives i d’alt nivell fins a activitats a l’abast de totes les butxaques, cada estiu es presenta com una oportunitat per descobrir quelcom nou i sorprenent sense necessitat de marxar gaire lluny de casa.

En aquest número l’equip de Notíciestgn hem seleccionat algunes propostes perquè els nostres lectors descobreixin la Costa Daurada durant l’època vacacional. Gaudir de les festes majors més pròximes, de les platges més reconegudes o d’experiències úniques és possible amb una mica de temps, imaginació i organització. Una mica de tot plegat ho trobareu en aquestes pàgines.

 

Podeu veure el setmanari en aquest enllaç