Bon estiu!

Per . Actualitzat el

Pocs indrets d’Europa ofereixen tants al·licients com la Costa Daurada per viure al màxim les vacances de l’estiu. Platges fantàstiques, parcs temàtics, bona climatologia, gastronomia de prestigi i una inacabable oferta cultural i d’oci converteixen les nostres comarques en una de les destinacions més desitjades en els mercats internacionals.

Els que residim aquí tot l’any potser no valorem prou la sort que tenim. És per això que en aquesta única edició de Notíciestgn corresponent al mes d’agost hem decidit convertir el setmanari en una guia pràctica perquè els nostres lectors s’atreveixin a endinsar-se en l’estiu tarragoní. Si ets dels que no marxa fora de viatge, aquest especial de ben segur et donarà bones idees per gaudir al màxim del territori.

Les nostres comarques estan plenament consolidades com a destinació turística nacional i internacional. No es pot abaixar la guàrdia, però les perspectives del sector són positives a mitjà i llarg termini, malgrat la competència procedent d’altres destinacions mediterrànies com Egipte, Turquia o Tunísia. De mica en mica els municipis, sobretot els de la façana litoral, han anat adaptant els seus recursos i serveis a una població flotant cada vegada més incident en els períodes vacacionals de Setmana Santa i estiu.  L’aposta pel turisme familiar i de qualitat serà determinant en els pròxims anys.

El gran repte del futur, però, és que la ciutadania resident al territori assumeixi l’activitat turística com a pròpia, participant-hi cada vegada més i contribuint a fer que els nostres municipis esdevinguin atractius no només per als visitants que busquen uns dies de diversió, sinó també per als seus habitants durant tot l’any. I és en aquest punt on els mitjans de comunicació de proximitat podem tenir un paper important explicant de manera regular tot el que les nostres comarques ofereixen per gaudir de la vida. De moment, nosaltres comencem amb aquesta píndola per al mes d’agost. L’equip de Notíciestgn marxa de vacances. Ens retrobem al carrer el dia 5 de setembre. Mentrestant us podeu mantenir informats a la web www.noticiestgn.cat