La Cucafera torna a despertar i busca el seu cavaller i princesa

Serà en el marc de les Festes del Barri del Port

Per . Actualitzat el

Després d’una llarga temporada hivernant, la temible Cucafera desperta i torna a la ciutat atemorint els tarragonins i tarragonines. Es tracta de ‘La Despertada de la Cucafera’, el primer passatge de la llegenda i que, per segon any, s’emmarca en les Festes del Barri del Port 2018 que comencen aquest dijous 26 de juliol amb la primera sortida de l’any de la bèstia. Serà a les 19 hores des de la plaça de la Mitja Lluna.  El recorregut passarà pels carrers del Barri del Port (plaça de Mitja Lluna, Apodaca, plaça dels Carros, Reial, plaça dels Infants, Smith, Rebolledo i Sant Miquel) a ritme de la Pat-xaranga Cafè, copa i puro.

També se cercarà el valent cavaller i la princesa que siguin capaços de domesticar-la. Això es farà aquest mateix dissabte a les 19 hores al carrer Sant Miquel, 19, quan es coneixeran els candidats i candidates d’entre els quals s’escolliran els guanyadors el pròxim 12 d’agost per Sant Magí, a les 19 hores, a la plaça de les Cols, la mateixa en què es representà la llegenda durant Santa Tecla en l’acte ‘La Cucafera Baixa’ el 15 de setembre a les 21.30 hores.