Vila-seca millora i amplia les places d’aparcament públic

Es construiran noves àrees al carrer de Reus i a l’avinguda Catalunya i al parc d’Austràlia

Per . Actualitzat el

Des de fa unes setmanes s’estan duent a terme dues obres que han de permetre millorar i incrementar noves àrees d’aparcament públic i gratuït a Vila-seca. Les obres d’urbanització són, d’una banda, l’adequació i pavimentació del solar municipal, situat entre el carrer de Reus i l’avinguda de la Generalitat, al costat mateix de l’aparcament de la Canaleta i que permetrà crear prop d’un centenar de places. I, de l’altra, els treballs de millora i pavimentació de l’aparcament situat al parc d’Austràlia.

L’aparcament del parc d’Austràlia

Aquesta àrea d’aparcament serà transformada amb una adjudicació total 90.365 euros. La pavimentació es farà a base d’aglomerat asfàltic i es consolidarà, d’aquesta manera, un total de 64 places d’aparcament, dues de les quals són específiques per a minusvàlids. La delimitació d’aquest aparcament es farà amb encintats i també hi haurà guals de transició de vianants i recorreguts accessibles, així com franja de seguretat al voltant de les places. A l’aparcament també es farà la senyalització horitzontal i vertical, es posarà jardineria i s’instal·larà enllumenat a base de columnes amb projectors de lluminàries led. Amb aquest projecte també es pavimentarà el tronc central del passeig de la Ciutat de Melbourne, a tocar del parc d’Austràlia.