Trenta treballadors s’incorporen el nou Pla d’Ocupació Municipal

Els pla se suma als programes Treball i Formació i Fem Ocupació per a Joves, que ja han donat feina a 20 persones més

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Vila-seca ha donat la benvinguda als nous treballadors del Pla d’Ocupació Municipal, que s’emmarca dins del programa dissenyat pel consistori  aquest any 2018 per a la creació i promoció de l’ocupació  laboral. En concret, donarà feina a un total de 30 persones durant un període de 6  mesos, concretament del 16 de juliol al 15 de gener, per a realitzar treballs de manteniment, conservació d’equipaments, espais públics i zones verdes del municipi.

Aquest Pla d’Ocupació Municipal se suma als altres programes que l’Ajuntament de Vila-seca ha impulsat aquest 2018.

En concret són els 10 treballadors del programa  Treball i Formació, realitzat mitjançant la subvenció del Servei d’Ocupació de  Catalunya (SOC) i els 10 joves d’entre 16 a 29 anys que s’han incorporat al programa Fem Ocupació per a Joves.

D’altra banda, cal recordar que s’està treballant en la  realització del programa Singulars 2018 per a poder incorporar 15 nous joves d’entre  18 a 29 anys. En total, aquest any 2018, amb programes directes de l’Ajuntament i programes amb  col·laboració del SOC, l’Ajuntament de Vila-seca donarà acollida a 65 persones que  passaran per un programa d’ocupació que combina formació i treball.