Torreforta s’allibera de l’antic transformador

L’espai es podrà recuperar per a noves activitats

Per . Actualitzat el

L’antic transformador de Torreforta ubicat al carrer riu Ebre ha estat enderrocat aquest dimarts, una vegada solucionats els problemes tècnics i legals perquè això fos possible.  Fa una setmana que  Endesa va  desconnectar l’electricitat del vell transformador i el va connectar al nou,  i  aquest dimarts ha procedit a tirar a terra l’edifici de l’estació transformadora.

L’enderroc del transformador ha estat una llarga reivindicació veïnal que finalment ha quedat resolta. Cal recordar, que el passat mes de març es va inaugurar l’ampliació del pati de l’Escola de Torreforta i quedava pendent aquesta instal·lació que ja està eliminada. L’espai es podrà recuperar per a noves activitats.