Inclusió a través del ball

Usuaris de la Llar Residència de la Fundació Estela per a la Discapacitat participen en la festa de fi de curs de l’Escola de Ball Nou Ritme de Tarragona

Per . Actualitzat el

El passat dissabte dia 30 de juny es va realitzar el festival de fi de curs de l’escola de ball Nou Ritme de Tarragona al Palau de Congressos, on participen des de fa un any, un grup de 7 persones de la Llar Residència de la Fundació Estela per a la Discapacitat. Al festival van participar més de 30 grups d’alumnes dels diversos centres que tenen, repartits entre Tarragona i el Vendrell, on van actuar per als seus familiars, amics, i companys seguint la temàtica de BAM RÀDIO!, on les diverses actuacions reproduïen els grans èxits dels artistes del moment.

L’escola Nou Ritme es dedica al món del ball en diverses disciplines, com ball clàssic, contemporani, modern, flexibilitat, hip-hop,…des de fa cinc anys a Tarragona. Davant la petició de les persones usuàries de la Llar Residència Estela de voler iniciar classes de ball, en Marc Pedraza, director i professor de l’escola de ball, els hi va donar resposta obrint les classes de Down Dance, on ensenya als nois i noies les diferents modalitats que en el ball de competició, adaptant les classes a les persones amb Discapacitat Intel·lectual. En Marc i la seva escola acull a les persones amb diversitat funcional afavorint la seva integració dins de la comunitat i compartint els moments d’aprenentatge, oci i interacció entre tots els que hi formen part.

Des de  Llar Residència de la Fundació Estela treballem vers la integració, la potenciació de l’autonomia i l’autodeterminació de les persones amb discapacitat intel·lectual dins de la comunitat, i promocionem aquestes col·laboracions amb entitats Tarragonines,  per fomentar un ambient inclusiu a la nostra ciutat.