L’amfiteatre es converteix en punt d’atracció turística les nits d’estiu

Del 27 de juliol al 25 d’agost el monument acollirà l’espectacle de gran format ‘Amfiteatrum’ i visites nocturnes amb projecció audiovisual

Per . Actualitzat el

Tarragona disposa d’una nova oferta per als vespres d’estiu. Del 27 de juliol al 25 d’agost tindrà lloc l’espectacle ‘Amfiteatrvm’ (antic Tarragona Història Viva) on l’espectador viatjarà en el temps per veure com l’amfiteatre es converteix en una petita Roma. I, d’altra banda, començaran les visites nocturnes al monument, que inclouran la projecció d’una versió de 30 minuts, produïda expressament, del primer capítol del documental ‘Ingeniería Romana’.

L’objectiu és oferir a la ciutadania i als visitants una oferta de qualitat durant els mesos d’estiu que posi en valor el patrimoni de Tarragona, la història de la ciutat i, particularment, l’amfiteatre com a símbol i node turístic de la destinació. El pas de Tarragona Història Viva a Amfiteatrvm implica nombroses novetats, com són l’ampliació d’una a dues nits a la setmana, la conversió en un espectale de gran format amb un equip de 100 persones, la introducció d’un relat a la narrativa, l’aprofitament de les dues parts de l’arena i les millores tecnològiques a la pantalla gegant i les projeccions a l’arena.

L’espectacle Amfitearvm compta amb més de 100 persones implicades, de les quals 50 sortiran a l’escenari, que aquest cop ocuparà les dues parts de l’arena. Les noves tecnologies estan integrades a Amfiteatrvm amb imatges que es projectaran en una  gran pantalla de 8m x 4,5m (10.000 lumens)  i també a l’arena (20.000 lumens), i cavalcaran d’un lloc a l’altre  amb una banda sonora envolvent.

A Amfiteatrvm veurem com neix un amfiteatre, viatjarem per l’imperi i descobrirem la història de Lupus, un gladiador disposat a lluitar per restablir una injustícia i assolir la glòria de la victòria, tot plegat amb una posada en escena important amb alta tecnologia.

L’espectacle, les entrades del qual ja s’han posat a la venda aquest mateix dimarts,  tindrà lloc els divendres i dissabtes a les 22 hores, del 27 de juliol al 25 d’agost, i serà en quatre idiomes: català, castellà, francès i anglès.