El càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller 2018’ es farà durant les festes del Barri del Port

Es farà en dues fases: una el 28 de juliol i l’altra, el 12 d’agost

Per . Actualitzat el

El càsting ‘La Cucafera busca princesa i cavaller 2018’ es realitzarà enguany en dues fases, una a les festes del Barri del Port i l’altra per Sant Magí amb el termini d’inscripcions ja obert. L’esdeveniment mitjançant el qual l’entitat escull cada any el cavaller i la princesa que representaran la llegenda de la Cucafera en l’acte ‘La Cucafera Baixa’ per Santa Tecla (15 de setembre) torna així als seus orígens: les festes del Barri del Port. La primera fase es farà dissabte 28 de juliol a les 19 hores al carrer Sant Miquel,19 on es coneixeran els candidats i candidates inscrits fins al primer termini ja obert. L’altra fase i definitiva es manté per Sant Magí el 12 d’agost a les 19 hores tot i que amb canvi d’ubicació, la plaça de les Cols, on sortiran escollits els dos guanyadors per decisió del jurat.

Per participar és necessari tenir entre 6 i 12 anys i que els pares/mares contactin per correu a cucaferatgn@hotmail.com abans del 27 de juliol (1r termini) o abans del 3 d’agost (2n termini) per reomplir un formulari d’inscripció i rebre detalls i instruccions sobre el càsting.