Restaurant Cócvla guanya la Forquilla d’or del Tarragona dTapes 2018

«Una picardia de ravioli» ha estat escollida com la millor tapa presentada a concurs

Per . Actualitzat el

Restaurant Cócvla ha estat el guanyador absolut de la novena edició del Tarragona dTapes, segons la votació popular que ha escollit “Una picardia de ravioli” com la millor tapa presentada a concurs, la qual cosa ha fet mereixedor a l’establiment que dirigeix Carlos Segarra de la Forquilla d’Or.

Val a dir que enguany el lliurament de la Forquilla d’Or ha estat molt especial en el sentit que els organitzadors d’aquest certamen gastronòmic han decidit que porti el nom de “Forquilla d’Or Albert Abelló” en reconeixement a qui, des de la seva vessant de president de la Cambra de Tarragona, va impulsar fa deu anys el que està considerat el primer concurs i ruta de tapes de Catalunya.

L’homenatge va comptar amb l’assistència de l’Esther Lozano, vídua de l’Albert, que va entregar aquesta distinció.

Durant la vetllada es van lliurar quatre premis més. Així, la Forquilla de Plata al Millor establiment de la Part Alta va ser per Cal Mano i la seva “Orada del Mano”;  la Forquilla de Plata al Millor establiment del Centre va ser per La Pepita i el seu “Pato trufao”; la Forquilla de Plata al Millor establiment del Serrallo Marina Port Tarraco va ser per l’Octopussy i el seu “El més melós” i per últim, el Premi a la Tapa que Millor ha maridat amb cervesa Moritz va ser per El Complet i el seu “Comença la Festa!”.

La Festa de lliurament de les Forquilles va comptar també amb un convidat molt especial, Vicent Guimerà, xef amb Estrella Michelin de l’Antic Molí d’Ulldecona. Durant la seva intervenció va destacar la feina i l’esforç dels restauradors que han participat al Tarragona dTapes per tal de posar en valor un dels principals actius d’aquest territori: la gastronomia.

La novena edició del Tarragona dTapes, que ha tingut lloc dels dies 14 de juny a l’1 de juliol, és una iniciativa de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, AEHT, amb la col·laboració de la Cambra de Tarragona i el patrocini de cervesa Moritz.