Salou instal·la plataformes flotants a les platges

Es retiraran el 30 de setembre, quan finalitza la temporada alta

Per . Actualitzat el

Les platges de Llevant i de Ponent de Salou ja tenen instal·lades les plataformes de joc flotants dins la zona la zona abalisada; es tracta d’un conjunt d’artefactes  amb caràcter modular i interconnectats, ancorats dins el mar en la zona de bany i que els clients utilitzen pel seu entreteniment. Aquestes plataformes -de caràcter gratuït– es retiraran el 30 de setembre, un cop finalitzi la temporada alta de bany. El funcionament de les plataformes manté el mateix horari de servei de Salvament i Socorrisme, actualment de 10 h a 20 h, atès que a les mateixes plataformes existeix també vigilància. Properament també s’instal·larà un parc lúdic de jocs inflables a la platja Llevant per complementar l’oferta d’oci al mar.