L’Ajuntament de Constantí manté el servei de menjador escolar durant l’estiu

Una cinquantena d’infants poden beneficiar-se d’aquest servei de suport alimentari

Per . Actualitzat el

Amb l’objectiu d’evitar casos de malnutrició infantil, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador durant tot el període de vacances d’estiu, tal com ja s’ha fet els anys anteriors i durant les vacances de Nadal i Setmana Santa. Al llarg d’aquestes vacances d’estiu són una cinquantena d’infants els que poden beneficiar-se d’aquest servei de suport alimentari que s’està desenvolupant al col·legi Centcelles.

Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador escolar i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant l’estiu.

En els pressupostos d’aquest 2018 l’Ajuntament de Constantí ha augmentat la partida pressupostària destinada a beques menjador fins a 130.000 euros, i durant aquest període de vacances escolars el 100 % d’aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

Amb l’inici del curs escolar, continuarà funcionant el servei de menjador escolar a les dues escoles d’educació infantil i primària del municipi, l’escola Centcelles i l’escola Mn. Ramon Bergadà.

L’Ajuntament de Constantí continua plantejant com una de les actuacions prioritàries durant els mesos d’estiu i els períodes de vacances escolars, la detecció i la garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants.