La ciutadania ja pot utilitzar la piscina descoberta de l’Anella Medirerrània

Quan es tanqui al mes de setembre s’hi realitzaran algunes accions pendents com l’habilitació d’una zona de gespa

Per . Actualitzat el

La piscina de 50 metres que ha acollit les proves de natació i waterpolo dels Jocs Mediterranis es va obrir al públic el passat dilluns, 9 de juliol, i passa a formar part de la xarxa d’instal·lacions del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. «Amb la incorporació de la nova piscina descoberta als equipaments esportius municipals millorem en qualitat i en oferta pública, és un important llegat dels Jocs, que donarà més possibilitats tant als clubs i escoles, com a la natació de competició», així ho ha manifestat la consellera i presidenta del Patronat Municipal d’Esports, Elisa Vedrina.

La nova piscina descoberta de l’Anella Mediterrània romandrà oberta fins al dia 16 de setembre, amb els horaris de dilluns a dissabte, de 10 a 20 hores, i diumenges al matí, de 10 a 14 h.

La piscina té 50×25 metres amb una profunditat de 2 metres, és l’única d’aquestes característiques de la ciutat.

Els abonats al Patronat Municipal d’Esports i a la piscina del pavelló de Campclar, tenen l’accés inclòs en el nou equipament. L’entrada puntual és de 3,75 €.

Preus

Els preus pels abonats d’estiu són els següents:

Estiu infantil fins als 13 anys, majors de 65 anys i persones amb discapacitat (més del 33%): 18,90 €

Estiu juvenil fins als 17 anys: 28,20 €

Estiu adults, a partir de 18 anys: 40,50 €

Estiu familiar (matrimoni i fills menors de 16 anys): 90,60 €

D’altra banda, quan la piscina es tanqui al públic, durant la tardor i l’hivern, es realitzaran algunes actuacions que resten pendents la instal·lació, com l’habilitació d’una zona de gespa o la construcció d’un magatzem, entre altres.