Els centres de gent gran de la Xarxa de Santa Tecla celebren l’arribada de l’estiu

Una barbacoa americana, una festa mexicana i la producció i visualització de dos vídeos són les activitats realitzades

Per . Actualitzat el

L’arribada de l’estiu és sinònim de festa als centres de gent gran de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, que cada any en aquestes dades programen al calendari una gran activitat d’oci on participa tothom: usuaris i usuàries, familiars i professionals.  Durant les últimes setmanes la Residència Santa Tecla Ponent, la Residència Santa Tecla Llevant i els Centres de Dia de Constantí i la Pobla de Mafumet han donat la benvinguda a l’època més calorosa de l’any amb alegria i bon humor.

Una barbacoa americana (Santa Tecla Llevant), una festa mexicana (Santa Tecla Ponent) i la producció i visualització de dos vídeos on hi han participat els usuaris i les usuàries (Centres de Dia de Constantí i la Pobla de Mafumet) han servit per celebrar l’arribada de l’estiu als centres de gent gran de la Xarxa de Santa Tecla. En aquestes festes d’estiu hi participen usuaris i usuàries, acompanyants, professionals dels centres i també els seus familiars. Es tracta d’una tradició consolidada a cada institució i en els preparatius de les quals hi treballen durant setmanes tant els usuaris com els monitors.

 

Festa mexicana a la residència de Santa Tecla Ponent

Barbacoa americana a la residència de Santa Tecla Llevant

Visualització d’un vídeo participatiu al centre de dia de la Pobla de Mafumet