Comença una nova edició del Festival d’Estiu de TGN

Joan Dausà estrena el festival el dissabte 14 de juliol al Teatre Tarragona (20 h)

Per . Actualitzat el

El Festival d’Estiu de Tarragona retorna amb un format nou que aposta per un certamen transversal i aglutinador. L’encarregat de donar el tret de sortida serà el cantant Joan Dausà, que presentarà el seu darrer disc ‘Ara som gegants’ al Teatre Tarragona el dissabte 14 de juliol a les 21,30 h. Les entrades es poden comprar al web entradascorreos.com o ticketplus.cat i físicament a totes les oficines de Correus.

El diumenge 15 de juliol a les 20 hores al Teatre Tarragona actuaran la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) i la Banda Simfònica de Reus (BSR), que s’han unit en un nou projecte que preveu un concert anual conjunt la primera quinzena de juliol. L’estrena tindrà lloc en aquesta edició del Festival d’Estiu i dins dels actes de celebració del 25è aniversari de la BUMT. Les entrades es poden adquirir a través del web teatres.tarragona.cat o a les taquilles. L’horari és dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

La programació del Festival d’Estiu de Tarragona, que s’allargarà fins al setembre, inclou propostes per a tots els gustos i edats, des del Festival Internacional de Teatre (FITT) fins a les actuacions del violinista Ara Malikian, l’incombustible Dúo Dinámico o el cantautor Kepa Junkera. Pablo Alborán, Sergio Dalma i Joan Manuel Serrat són també alguns dels plats forts que ofereix el festival.

Els més petits també podran gaudir d’un espectacle dedicat a ells de la mà de Dàmaris Gelabert. Tampoc hi faltarà una sessió maratoniana de cinema dedicada a Frankenstein, amb motiu dels 200 anys de la publicació de la novel·la de Mary Shelley, juntament amb un llarg etcètera de propostes repartides per gairebé tots els espais escènics i musicals de la ciutat: l’auditori del Camp de Mart, Port Tarraco, Sala Zero, TAP, Teatre Tarragona, Teatre Metropol, Capsa de Música…