Òmnium Cultural renova el Premi El Balcó

El guardó, que reconeix la tasca d’entitats i persones del Tarragonès, encara la seva 41a edició

Per . Actualitzat el

El Premi el Balcó, que atorga anualment Òmnium Cultural del Tarragonès, té l’objectiu de reconèixer la tasca d’una persona o entitat del Tarragonès que s’hagi distingit pel servei i la projecció de país en l’activitat social, cultural, científica, esportiva, política, etc.

Aquest guardó honorífic és un dels projectes històrics de l’entitat i es concedeix des de l’any 1978. En aquesta  41a edició,  Òmnium Cultural opta per renovar-ne  la imatge gràfica. El logotip del premi ens remet a la icònica imatge del Balcó del Mediterrani per tal que sigui més fàcil de reconèixer.

Les butlletes per proposar  candidatures es poden trobar en línia i enviar-les digitalment o bé es poden lliurar presencialment, un cop impreses, a Òmnium Cultural, Rambla Nova, 12, 1r 2a Tarragona, abans del 31 d’agost de 2018.

El jurat d’aquesta edició està format per Rosa Maria Codines i Farré, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès; Josep Fèlix Ballesteros i Casanova, alcalde de Tarragona; Francesc Xammar i Vidal, Premi el Balcó 2016; Jesús Figueras i Jové, soci d’Òmnium Cultural del Tarragonès i Júlia Cantons i Romero, secretària d’Òmnium Cultural del Tarragonès. El veredicte es farà públic al mes de setembre.

El lliurament del Premi tindrà lloc el 21 de setembre de 2018, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Tarragona coincidint amb l’acte oficial d’inauguració de les festes de Santa Tecla i anirà seguit d’un sopar d’homenatge a la persona o entitat guardonada.