Les platges de Torredembarra ja disposen dels màxims segells de qualitat

Totes les platges del municipi disposen de les banderes EMAS i ISO 14001 i Ecoplayas

Per . Actualitzat el

Ahir dimecres, l’alcalde de Torredembarra i regidor de Sostenibilitat, Eduard Rovira Gual, i el regidor de Via Pública i Manteniment, Valeriano Pino, van procedir a la hissada de banderes que certifiquen la qualitat de les platges de Torredembarra: bandera blava, EMAS i ISO 14001 i Ecoplayas.

Totes les platges del municipi (Canyadell, la Paella, Baix a Mar i Mutanyans) llueixen les banderes EMAS i ISO 14001; les platges de la Paella i Baix a Mar també han renovat la bandera Ecoplayas, i aquestes dues junt amb la dels Muntanyans han tornat a obtenir la distinció de bandera blava. En els propers dies, la platja dels Muntanyans i la del Canyadell optaran un any més per la Bandera Platges Verges.

Cal recordar que aquest estiu, les platges torrenques compten amb els següents serveis:

Platja dels Muntanyans: 5 dutxes, 2 rentapeus, 5 passeres, 8 pals senyalitzadors de banderes, 10 papereres i 1 caseta de socorrisme.

Platja de Baix a Mar: 3 dutxes, 2 rentapeus, 3 passeres, 8 papereres, 7 pals de banderes i 1 caseta de socorrisme.

Platja de la Paella: 5 dutxes, 3 rentapeus, 7 passeres, 18 papereres, 7 pals de banderes, 1 lloc de socorristes, 3 sanitaris fixos (amb horari d’obertura al públic de 8 a 20 h), 2 guinguetes de servei de bar i 1 caseta de socorrisme.

Platja del Canyadell: 6 papereres, 2 pals de banderes i 1 dutxa.

A més, durant el mes de juny s’han incorporat 5 WC portàtils que es sumen als 3 sanitaris fixos que l’Ajuntament ha instal·lat enguany.

La temporada de platges 2018, que s’allargarà fins al pròxim 30 de setembre, disposa d’un servei de vigilància i socorrisme format per 11 socorristes i 1 coordinador per a les platges de Baix a Mar i la Paella; aquest servei s’ampliarà fins a 18 socorristes durant la temporada alta, del 15 de juliol al 26 d’agost, i es mantindrà en 3 socorristes i 1 coordinador del 30 de setembre fins al 12 d’octubre. En el cas de la platja del Canyadell, el servei s’ha previst exclusivament en temporada alta.

Cal recordar que entre l’1 de juny i el 30 de setembre, ambdós inclosos, està prohibida l’entrada d’animals de companyia a la platja, amb l’excepció de gossos d’assistència sense cap mena de limitació.