Les oficines del DNI amplien l’horari d’obertura

També varien les taxes de renovació, que seran de 12 € el DNI i de 30 € el passaport

Per . Actualitzat el

L’Oficina de Documentació de Tarragona, ubicada al carrer Vidal i Barraquer, núm. 20, obrirà de forma ininterrompuda de dilluns a divendres de 9 a 20 h. durant els mesos de juliol, agost i setembre. Amb aquesta mesura s’ofereix un ampli horari  durant el període estival amb un reforç considerable de personal.
Les Oficines de Reus i Tortosa se sumen a aquesta mesura i amplien també els seus horaris durant els mateixos mesos obrint les seves portes de dilluns a divendres de 9 a 14.30 hores ia la tarda de dilluns a dijous de 16 a 21 h. a Reus i de 16 a 20 h. a Tortosa.
Les Oficines de Documentació d’Espanyols funcionen amb el sistema de cita prèvia, bé telefònica (telèfon 060), bé a través d’internet (www.citapreviadnie.es).

També s’ha ampliat el temps previ a la caducitat dels documents amb el qual es pot sol·licitar la seva renovació, així el DNI es pot obtenir amb sis mesos d’antelació i el passaport, amb un any. D’atra banda, ja han entrat en vigor les noves taxes per a l’expedició dels documents, amb la qual cosa obtenir el DNI costarà 12 euros i el passaport, 30 euros.